Lapp på luckan, det vill säga fullsatt, 360 bilhandlare och andra branschrepresentanter, och en rejäl väntelista.


Mingelbilder kommer inom kort. Håll utkik!


Årets upplaga av MRFs begagnatkonferens, BegBil-18, blev en succé med ett laddat program, 16 utställare och inte minst möjligheter för deltagarna att knyta kontakter och nätverka i branschen.

– Som arrangör är vi mycket nöjda, inleder Jeanette Edman, marknadskoordinator på MRF och en del av MRF-teamet bakom BegBil-18 tillsammans med Lars Lieberg, projektledning, och Åsa Midbeck Hallgrimsson, koordinator.

– Det viktiga är mixen av allt, samt att det finns tid över för att mötas. Nu kommer vi att utvärdera årets BegBil innan vi återkommer med förutsättningarna för BegBil-19, fortsätter hon.

Som tidigare nämnts så är mixen det viktiga. Utöver dynamiska panelsamtal kring beghantering i nya kanaler och via digitala marknadsplatser bjöds också på inspiration, innovation och framtidsspaningar av kända föredragshållare inom respektive ämne.

Läkaren och hjärnforskaren Katarina Gospic inledde med att det viktigaste av allt, för att det ska bli en bilaffär – det är att förstå hur hjärnan hanterar köpimpulser, det som brukar kallas för neuroekonomi. Hon har även fördjupat sig i ledarskapets neurologi.

 

Johan Eriksson, expert hos Google, lyfte frågan om digitalisering, innovation, livslångt lärande och vad det har för konsekvenser för företagare, inte minst bilhandlare.

Troed Troedson, framtidsspanande föredragshållare, vände upp och ner på de flesta begreppen genom att tala om digitalisering och globalisering i ett perspektiv liknande de stora förändringarna på 1850-talets omställning till kunskapssamhälle.

Vi återkommer med ytterligare besked om BegBil-19. Men innan dess arrangeras Tunga BegBil-19 den 22 januari på Clarion Hotel, Arlanda.

BegBil-18

BegBil-18 infriade förväntningarna

Lapp på luckan, det vill säga fullsatt, 360 bilhandlare och andra branschrepresentanter, och en rejäl väntelista.

Läs mer

Utställare på BegBil-18

Nu har leverantörer till bilbranschen återigen möjlighet att presentera sina produkter och tjänster för en entusiastisk...

Läs mer

Här bor du under BegBil-18

Här kommer du att bo under BegBil-18 som går av stapeln 15-16 november 2018.

Läs mer
Visa alla