Rekrytera nya medarbetare! - MRF

Rekrytera nya medarbetare!

Sök nya medarbetare

Som MRF-företag erbjuds ni att få publicera samtliga era platsannonser i våra tre kanaler till förmånligt medlemspris. Ni lägger upp annonserna i vårt verktyg, laddar upp bild/logo och därefter finns annonserna publicerade och länkade till er egna webb.

Som MRF-företag ges du nu möjlighet att söka nya medarbetare på tre sajter:
    • motorbranschen.mrf.se
    • mrf.se
    • blifordonstekniker.mrf.se – få framtiden att rulla

  Gå till verktyget där du skapar dina annonser här


  Se alla platsannonserna här

  blifordonstekniker.se – Få framtiden att rulla

  MRF gör en satsning för att samla bra material runt vår bransch för att visa att motorbranschen är en attraktiv framtidsbransch. Först ut i denna satsning är att vi fokuserar på teknikersidan där vi vet att vi idag kan anställa flera tusen personer direkt och på en längre horisont fler än 6 000 tekniker.
  Denna sajt kommer att verka under begreppet ”Få framtiden att rulla”. Här kommer vi att samla intressant material och länkar som speglar och visar vad vår bransch står för och hur våra arbetsplatser ser ut.

  Gå till verktyget där du skapar dina annonser här


  För mer information kontakta MRF
  Telefon 08-701 63 00
  E-post marknad@motorbranschen.se