En efter en ansluter de 88 deltagarna till MRFs första begagnatseminarium, Tunga BegBil-19. De hälsas välkomna på Clarion Hotel Arlanda av MRFs team.Bilder från konferensen här


Joachim Wiborg Bilbolaget Lastvagnar Persson & Co Sundsvall och Anders Malmberg, Rejmes Transportfordon i Halland är två av de förväntansfulla seminariedeltagarna. Båda vill möta kolleger och få inspiration till en bättre begagnataffär för tunga fordon.

– Min förväntan är att få möta andra kolleger och höra dem tala om hur de hanterar begagnat. För oss är det inget bekymmer, men det finns bilar, inbyten, som vi måste skriva ner, berättar Joachim Wiborg på Bilbolaget och fortsätter:
– Vi har ingen egen spetskompetens inom begbilar, utan det är nybilssäljarna som även hanterar dem. Det viktiga är att höra andra prata om begagnat!

Volvokollegan Anders Malmberg från Rejmes Transportfordon i Halland är i stort av samma uppfattning som Joachim inför Tunga BegBil-19.

– För mig är det viktigt höra kolleger i branschen prata om hur de gör. Inom Volvo pratar vi mycket om begagnataffären, men det känns som om alla jobbar på olika sätt. Jag ser det som bra inspiration att vara med på MRFs seminarium, säger Anders Malmberg.

Tunga BegBil-19

Tunga BegBil – för en bättre begagnataffär

En seminariedag fylld med matnyttigheter för en bättre begagnataffär. Det är förmodligen det enklaste sättet att...

Läs mer

Tung begagnatkonferens

En efter en ansluter de 88 deltagarna till MRFs första begagnatseminarium, Tunga BegBil-19. De hälsas välkomna...

Läs mer

TUNGA BegBil-19 – fokus på begagnade tunga fordon

100 procent fokus på begagnade tunga fordon och processen för att bättre och effektivare hantera inbyten....

Läs mer
Visa alla