De internationella stöldligornas plundringståg genom Sverige fortsätter med oförminskad styrka. Det politiska systemet förefaller handlingsförlamat inför detta, skriver företrädare för ett flertal organisationer däribland MRF.

I en debattartikel i Svenska Dagbladet uppmärksammar MRF tillsammans med ett antal organisationer regeringen på att det är hög tid att sätta in åtgärder för att bekämpa de internationella stöldligorna som står för en stor del av stölderna i Sverige. Bil och bildelar stjäls huvudsakligen av dessa ligor till ett värde av ca 1,5 miljard SEK.

Läs debattartikeln här

Nyheter

Bilbranschen behöver kompetent personal

Kompetensbrist är ett problem för elomställningen. Bilbranschen behöver kompetent personal för att klara framtidens bilar och...

Läs mer

Ökad förståelse för bilismens frågor

Bilbranschen har lyft sina frågor. Politikerna har lyssnat. Relationen och dialogen mellan bransch och politik har...

Läs mer

Nyreg juni 2019 – Kraftig ökning av elbilar

Klaus Silfvenius, ny bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar juni månads nybilsregistreringar;

Läs mer
Visa alla