De internationella stöldligornas plundringståg genom Sverige fortsätter med oförminskad styrka. Det politiska systemet förefaller handlingsförlamat inför detta, skriver företrädare för ett flertal organisationer däribland MRF.

I en debattartikel i Svenska Dagbladet uppmärksammar MRF tillsammans med ett antal organisationer regeringen på att det är hög tid att sätta in åtgärder för att bekämpa de internationella stöldligorna som står för en stor del av stölderna i Sverige. Bil och bildelar stjäls huvudsakligen av dessa ligor till ett värde av ca 1,5 miljard SEK.

Läs debattartikeln här

Nyheter

MRFs vd pratar framtid på Auto Awards

Tommy Letzén, vd på MRF, är föreläsare på Auto Awards 31 oktober 2019 och gör en...

Läs mer

Förarbetet med nya gruppundantaget intensifieras

Både de vertikala och generella gruppundantagen som gällt för motorbranschen inom EU sedan 2010 ska utvärderas...

Läs mer

MRFs Stora Pris – slutkandidater klara

Juryn för MRFs Stora Pris har tagit fram fem slutkandidater bland alla nominerade. Vinnaren kommer att...

Läs mer
Visa alla