Det är nu klart med nya mässdatum för Elmia Lastbil. Redan den 2 ­– 5 juni 2021 möts nationella och internationella aktörer inom åkeri- och transportbranschen på Elmia i Jönköping, skriver mässan i ett pressmeddelande.

Elmia Lastbil har under flera år arrangerats i augusti månad. I och med pandemin och framflyttningen till 2021, ökar behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen menar arrangörerna.

– Elmia Lastbil är en mycket viktig mötesplats för många medlemmar inom Lastfordonsgruppen. Vi tycker därför det är positivt att Elmia Lastbil beslutat att arrangera mässan 2-5 juni, 2021, i Jönköping, säger Carina Jakobsson, VD Translink och ordförande för Lastfordonsgruppen, LFG, i en kommentar till de nya mässdatumen.

 

Dela via mail

Tunga fordon

Årets GA-enkät har fått stor uppmärksamhet

Resultatet från årets GA-enkät har fått stor uppmärksamhet i media. Utöver dess självklara plats i vår...

Läs mer

Isuzu och Mercedes toppar GA-enkäten

Isuzu tog klivet upp till förstaplatsen på personbilssidan och Mercedes försvarade sin förstaplats på lastbilssidan.

Läs mer

Elmia Lastbil flyttar fram till 2021

Det är nu klart med nya mässdatum för Elmia Lastbil. Redan den 2 ­– 5 juni...

Läs mer
Visa alla