Det är nu klart med nya mässdatum för Elmia Lastbil. Redan den 2 ­– 5 juni 2021 möts nationella och internationella aktörer inom åkeri- och transportbranschen på Elmia i Jönköping, skriver mässan i ett pressmeddelande.

Elmia Lastbil har under flera år arrangerats i augusti månad. I och med pandemin och framflyttningen till 2021, ökar behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen menar arrangörerna.

– Elmia Lastbil är en mycket viktig mötesplats för många medlemmar inom Lastfordonsgruppen. Vi tycker därför det är positivt att Elmia Lastbil beslutat att arrangera mässan 2-5 juni, 2021, i Jönköping, säger Carina Jakobsson, VD Translink och ordförande för Lastfordonsgruppen, LFG, i en kommentar till de nya mässdatumen.

 

Dela via mail

Tunga fordon

Nyreg juli 2020

Klaus Silfvenius, bilhandelsansvarig på MRF, kommenterar juli-siffrorna.

Läs mer

MRF justerar prognosen för tunga lastbilar

MRFs prognoskommitté för tunga fordon har valt att sänka prognosen för 2020 till 4 300 tunga...

Läs mer

Årets GA-enkät har fått stor uppmärksamhet

Resultatet från årets GA-enkät har fått stor uppmärksamhet i media. Utöver dess självklara plats i vår...

Läs mer
Visa alla