Elmia Lastbil flyttar fram till 2021

Det är nu klart med nya mässdatum för Elmia Lastbil. Redan den 2 ­– 5 juni 2021 möts nationella och internationella aktörer inom åkeri- och transportbranschen på Elmia i Jönköping, skriver mässan i ett pressmeddelande.

Elmia Lastbil har under flera år arrangerats i augusti månad. I och med pandemin och framflyttningen till 2021, ökar behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen menar arrangörerna.

– Elmia Lastbil är en mycket viktig mötesplats för många medlemmar inom Lastfordonsgruppen. Vi tycker därför det är positivt att Elmia Lastbil beslutat att arrangera mässan 2-5 juni, 2021, i Jönköping, säger Carina Jakobsson, VD Translink och ordförande för Lastfordonsgruppen, LFG, i en kommentar till de nya mässdatumen.

 

Dela via mail

Tunga fordon

MRF skriver upp prognosen för tunga fordon

MRFs styrelse för tunga fordon har gjort en uppjustering av prognosen för 2021 för Tunga LB...

Läs mer

Isuzu och Scania vinnare i GA-enkäterna

Scania med vd David Källsäter vinner på lastbilssidan och Isuzu med varumärkesdirektör Per Håkansson står som...

Läs mer

Vägtrafiken dominerar i det svenska transportsystemet

Godstransportarbetet för kvartal 4 2020 har nu redovisats. Vägtrafiken stod för 11 180 miljoner tonkilometer, en...

Läs mer
Visa alla