Mest miljövänligt med egen elbil – debatt i SvD

I en artikel i SvD av företrädare för Miljöpartiet hävdas att den totala mängden biltrafik måste minska för att klimatmålen ska klaras och att vi bör bryta med den skadliga bilnormen. Ett märkligt resonemang anser Anders Östberg, opinionsansvarig MRF, eftersom det numera är väl känt att biltrafiken är helt fri från fossila drivmedel och elektrifierad i framtiden. Läs artiklarna nedan.

“Tvärtemot vad skribenterna tror står vi inför en expansion av bilismen som kommer att medföra stora positiva effekter för samhället och medborgarna. Hållbarhet är ett ledord som numera genomsyrar hela branschen”,  skriver Anders Östberg, opinionsansvarig på MRF.

Läs hela debattartikeln här


Anders Östberg, public affairs
Skicka ett mejl till Anders

Dela via mail

Bilhandel

Hurra för Bilen!

28 oktober firas Bilens Dag – en dag för att uppmärksamma vad bilen betyder. Bilen behövs...

Läs mer

AECDR nyheter från Bryssel 34/2021

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

Körförbud på nyligen påställda bilar

Transportstyrelsen har haft problem med utskicken av avier för betalning av fordonsskatten vilket medfört att ägare...

Läs mer
Visa alla