MRF träffar infrastrukturministern - MRF

MRF träffar infrastrukturministern

– Vi har många gemensamma frågor som vi vill lyfta men i samband med nationell infrastrukturplan var vi alla intresserade av att diskutera den elektriska infrastrukturen och tillgången på el med likartade förutsättningar i hela landet, säger Tommy Letzén, vd på MRF.

– Jag uppfattade att Eneroth är mycket intresserad av branschens frågor och lyssnade på våra argument för att underlätta omställningen till en mer hållbar mobilism.

Dessutom kom frågor kring villkoren för en digital infrastruktur samt frågan kring reduktionsplikten och biodrivmedel kopplat till de höga drivmedelskostnaderna upp under diskussionerna.

Från vänster; Tommy Letzén MRF, Matthias Bergman Mobility Sweden, Thomas Schölin Drivkraft Sverige, infrastrukturminister Tomas Eneroth, Sven-Olof Gudmundsson MAF, Tina Thorsell Transportföretagen samt Olle Janrik OSS.