Pressrealese från AECDR – MRFs vd uttalar sig

Alliansen för europeiska bilhandlare och bilreparationer (AECDR) välkomnar europeiska kommissionens initiativ till sektorsspecifik lagstiftning om tillgång till data, funktioner och resurser som genereras av fordon. MRFs vd Tommy Letzén uttalar sig. Läs pressreleasen här.

”Om EU-kommissionen vill säkerställa att fordonskunderna i framtiden har bästa möjliga val av produkter och mobilitetslösningar behöver vi icke-diskriminerande tillgång till fordonsgenererade data, funktioner och resurser. Sektorsspecifik lagstiftning är därför av avgörande betydelse. Det är också viktigt att kommissionen får del av alla relaterade initiativ såsom SERMI (säkerhetsrelaterad information) och MVBER (Motor Block Exemption Regulation) i linje med detta”, säger Tommy Letzén vd för MRF, som är en del av AECDR.

Dela via mail

Bilhandel

AECDR nyheter från Bryssel 10/2023

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

Nominera dina kandidater. Bilbranschens Mäktigaste Kvinnor 2023!

För tredje året i rad utser vi nu Bilbranschens Mäktigaste Kvinnor. Välkommen att nominera fram till...

Läs mer

Råd om privatleasing – ny upplaga

Privatleasingbroschyren i uppdaterad version är här. MRF vill ge en bra information om privatleasing till dig...

Läs mer
Visa alla