Ny lagstiftning som påverkar bilannonserna - webbinar 7 november - MRF

Ny lagstiftning som påverkar bilannonserna – webbinar 7 november

Tillsammans kommer vi att hjälpa er handlare att få till bilannonser som inte strider mot gällande lagstiftning och samtidigt ökar tryggheten och transparensen mot konsument.

Webbinar 7 november kl 09.00-10.00

Presentation av Konsumentverkets granskning 

• Genomgång över funktionalitet i Waykes publiceringsverktyg, Wayke Dealer, som lanseras 1 december 2022 och som syftar till att hjälpa er handlare att få till bilannonser som inte strider mot gällande lagstiftning och samtidigt ökar tryggheten och transparensen mot konsument. Vi går igenom det senaste från Konsumentverket och den nya lagstiftningen på konsumentområdet. Du får chans att ställa frågor samt ta del av Waykes kommande produktuppdateringar som hjälper er att följa gällande lagstiftning. 

•  David Norrbohm, förbundsjurist på MRF svarar på frågor kring den nya Konsumentköplagen och Marknadsföringslagen. Vi öppnar även upp allmän diskussion och reflektioner kring ämnet. Vi går igenom det senaste från Konsumentverket och den nya lagstiftningen på konsumentområdet. Du får chans att ställa frågor samt ta del av Waykes kommande produktuppdateringar som hjälper er att följa gällande lagstiftning.