Assistancekåren väljer MRF

MRF välkomnar Assistancekåren som medlemmar i förbundet. Historiskt finns många kopplingar mellan MRF och Assistancekåren och nu förstärks detta genom att Assistancekåren centralt valt att bli medlemmar i MRF.

– Vi känner stor samhörighet med MRF. Vi jobbar redan idag nära på såväl centralt plan som mellan lokala bärgare från Assistancekåren och lokala MRF handlare och verkstäder, säger Linda Gyllensvärd VD Assistancekåren.

– Vi vet att verkstäderna uppskattar våra digitala lösningar som förenklar processer och beslut redan ute på olycksplatsen. Så att ta ytterligare ett steg att närma oss varandra i denna föränderliga branschvärld känns helt rätt och det finns mycket att vinna på fortsatt IT- utveckling för att tillsammans förbättra processer och kundupplevelser.

Tommy Letzén, VD på MRF, är mycket glad över att Assistancekåren väljer MRF.

– Det finns många branschfrågor inom flera områden allt från myndighetsförändringar, säker hantering av el-fordon, och hela kundupplevelsen som vi tillsammans är del av så det känns så viktigt att Assistancekåren bidrar in med sin bild i detta.

– Samarbetet kan naturligtvis bedrivas på olika sätt men i min nya roll som nätverkschef såg jag det som meningsfullt att också bidra in i MRF’s styrelsearbete varför jag är med som adjungerad in i styrelsen för Tunga fordon inom MRF, säger Thomas Hellström nätverkschef Assistancekåren avslutningsvis.

Dela via mail

Bilhandel

Framtidens fossilfria vägtrafik kräver en ny beskattningsmodell

Sverige behöver ett nytt skattesystem som är anpassat för framtidens tysta, fossilfria och energieffektivare fordon och...

Läs mer

AECDR nyheter från Bryssel 27/2023

Följ senaste nytt från MRFs lobbyorganisation - AECDR (Alliance of European Car Dealers and Repairers) i...

Läs mer

Bilbranschen just nu – vad är på gång

Anders Östberg och Tommy Letzén om läget och vad som är på gång i branschen. Välkommen...

Läs mer
Visa alla