Axess Logistics väljer MRF - MRF

Axess Logistics väljer MRF

Branschens förändringstakt har aldrig vart större och Axess är nu med i många förändringsprojekt där företagen ser över sina processer för att snabbare kunna möte slutkundens krav på flexibilitet och närhet.

– Vi ser att vi alltmer är del av fler processer tillsammans bilhandeln, verkstäderna och importörerna där vi också närmar oss slutkonsumenter. Det känns rätt att jobba tillsammans med MRF och vara en del av det viktiga arbete som dom gör för branschen där vi kan ta rygg och söka stöd i branschfrågor, säger Mats Eriksson vd på Axess Logistic.

Mats Eriksson, vd Axess Logistic och Tommy Letzen vd MRF.


– Vi är glada att Axess logistic söker samarbete med MRF och att dom värdesätter ett medlemskap som en del i deras resa, säger Tommy Letzén vd på MRF.