Bilplastteknik går framåt

Ytterligare tre nya spackel har passerat igenom Bilplastforums nålsöga med godkänt resultat. Information om dem kommer inom kort till bilplastreparatörer anslutna till MRFs bilplatsteknikkoncept, rapporterar MRFs Jan Olvenmo från den senaste testperioden hos BoJo i Mjölby.

Nya material godkända för bilplastteknik

– Det är viktigt att våra bilplastreparatörer har bra produkter som de kan lita på när de utför platsreparationer. När vi utför tester tittar vi speciellt på användarvänlighet, arbetsmiljö och naturligtvis kvalitet, berättar Janne.

Under veckan medverkade MRF, lackleverantörsorganisationen SVEFF och ett antal materialleverantörer. Totalt testades tio reparationsprodukter och en IR-lampa. Inom ett halvår har vi svar på om samtliga testade produkter lever upp till de högt ställda kraven som bilplastteknikkonceptet har.


Publicerat april 2016

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla