Bilplastteknik går framåt

Ytterligare tre nya spackel har passerat igenom Bilplastforums nålsöga med godkänt resultat. Information om dem kommer inom kort till bilplastreparatörer anslutna till MRFs bilplatsteknikkoncept, rapporterar MRFs Jan Olvenmo från den senaste testperioden hos BoJo i Mjölby.

Nya material godkända för bilplastteknik

– Det är viktigt att våra bilplastreparatörer har bra produkter som de kan lita på när de utför platsreparationer. När vi utför tester tittar vi speciellt på användarvänlighet, arbetsmiljö och naturligtvis kvalitet, berättar Janne.

Under veckan medverkade MRF, lackleverantörsorganisationen SVEFF och ett antal materialleverantörer. Totalt testades tio reparationsprodukter och en IR-lampa. Inom ett halvår har vi svar på om samtliga testade produkter lever upp till de högt ställda kraven som bilplastteknikkonceptet har.


Publicerat april 2016

Dela via mail

Bilplast

Betygsätt försäkringsbolagen

Fortfarande finns möjlighet att svara på vår enkät om försäkringsbolagen. Det är lack- och skadeföretagens chans...

Läs mer

Kurser online i Kemiska arbetsmiljörisker

MRF arrangerar nu utbildningen i ”Kemiska arbetsmiljörisker” AFS 2014:43 (även kallad härdplastutbildning) som webbkurs där du...

Läs mer

Passa på att utbilda

MRFs kurser i bilplastteknik respektive elsäkerhet hos BoJo rullar på enligt plan. – Att vi kan...

Läs mer
Visa alla