I samarbete med Klöver Dam Marknadsbyrå erbjuder MRF en utbildning i Employer branding. Vad man kan göra för att lyckas med att anställa den personal företaget behöver och att rätt personer hittar till just er. Kursen ger kunskap om hur man för ändamålet kan använda sig av sociala medier och digitala plattformar som idag är så betydande.

Datum:

7 Nov

Tid:

9.00-15.00

Plats:

MRF, Karlavägen 14, Stockholm

Organisatör:

MRF i samarbete med Klöver Dam

Kontaktinfo:

Kiki Öiangen, koordinator på MRF, telefon 08-701 63 27, e-post kiki@mrf.se


Mer info:

Efter den mycket lyckade pilotkursen i maj har vi beslutat att köra fler kurser under hösten. Det är viktigt att vi i branschen blir bättre på att utnyttja sociala medier när vi behöver rekrytera. Vi måste kunna visa upp oss som en attraktiv bransch! Tänk efter; “hur ser er hemsida ut? attraherar den till att söka jobb hos er?”

Utbildare

Jennifer Erdtman driver och äger Klöver Dam Marknadsbyrå AB som arbetar med marknadsföring och marknadsstrategi, områden inom vilka Jennifer föreläser och kontinuerligt håller utbildningar. Jennifer har sedan tidigare en bakgrund från fordonsbranschen och har arbetat på Scania, Audi Sverige och Volkswagen Sverige.

Kursinnehåll

  • Hur beter vi oss när vi söker jobb år 2017 och hur tar vi emot kommunikation?
  • Ert varumärke som arbetsgivare på sociala medier – hur fungerar det?
  • Nålgrupp och varumärke i det digitala – att förstå och planera
  • Hur involverar du din personal för att rekrytera nya medarbetare?
  • Hur mycket påverkar den befintliga personalen vilka som blir intresserade av just ert företag?
  • Effektiva modeller för att skapa innehåll som eNgagerar
  • Juridik i sociala medier – policies, rättigheter, m.m.

Målsättning

Kursen ger en stabil grund för att arbeta med rekrytering via sociala medier och digitala plattformar på ett strategiskt och taktiskt sätt. Ta gärna med egna fall från er verksamhet så får ni hjälp med med att ringa in styrkor och utvecklingsmöjligheter och kan anpassa övningar efter era behov. Utbildningen ger er massor av inspiration om hur ni enkelt kan låta era medarbetare bli en naturlig del i era framtida rekryteringsprocesser.

Kursavgift inkl. lunch

Pris för MRF-medlem är 1 500 kr. Är man inte medlem är priset 2 500 kr.

Priserna är per person, inklusive lunch, exklusive moms.

Boka kursen här