Kom & träffa MRF! Vår Sverigeturné fortsätter. Vi vill träffa dig som jobbar på ett MRF-företag och informera samt diskutera aktuella branschfrågor. Välkommen att boka dig på vår bokningssajt, där du ser vilka städer vi kommer till nu närmast. MRF bjuder in till en fullmatad eftermiddag där vi berättar om vilka frågor vi arbetar med samt informerar om vad som händer i branschen nu och framåt. Vi inleder gemensamt och därefter delar vi upp oss i servicemarknad, lack- och skadesidan samt bilmarknad.

Datum:

23 Nov

Tid:

12.00-17.00

Plats:

Stockholm

Organisatör:

MRF

Kontaktinfo:

Charlie Magnusson, MRF
telefon 08-701 63 16, charlie@mrf.se


Mer info:

Vi som medverkar är:
Tommy Letzén – vd
Joachim Due-Boje – servicemarknad
Johan Holmqvist – bilhandel
Charlie Magnusson – opinion, press, samhälle
Jan Olvenmo – lack-, skade och plast
David Norrbohm – förbundsjurist