Här kan du bo under BegBil-19 - MRF

Här kan du bo under BegBil-19

Information om Clarion Hotel Arlanda

Hotellet ligger mitt på Arlanda flygplats, i anslutning till Sky city, mellan terminal 4 och 5. Man promenerar inomhus hela tiden om man kommer med flyg och från flera av parkeringshusen.

Clarion Hotel Arlanda ett modernt hotell med funktionella och rymliga konferenslokaler som passar våra behov. Clarion Hotel Arlanda ligger bara några meter från kommunikationer som Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala. Dessutom är du vid gaten inom några minuter. Kommer ni med bil så finns det gott om parkeringsmöjligheter.


Clarion Hotel

Vi har tagit fram hotellpriser för konferensnatten och dessutom natten före. Du hittar en länk till hotellbokningen här nedan och vi rekommenderar starkt att ni bokar hotellet samtidigt med konferensen, då antal rum är begränsade.Priser för logi är inklusive frukost. Obs! angivna logipriser är inklusive moms (12%)

6-7 november (natten före konferensen)
Enkelrum 1 745 kr
Dubbelrum 1 945 kr

7-8 november
Enkelrum 1 745 kr
Dubbelrum 1 945 kr

Var vänlig observera att du bokar direkt med Clarion, och att ev avbokning också görs direkt med hotellet.


Boka ditt hotellrum här

Incheckning och utcheckning på Clarion Hotel Arlanda under BegBil-19

In- och utcheckning sker i Clarions reception på plan 3. Vi har garderob och bagagerum för dig bredvid konferenshallen på plan 2 under hela BegBil-19.


Relaxa på Clarion Hotell Arlanda

Kommer du tidigare, eller stannar längre, kan du nyttja alla Clarions bekvämligheter. Passa på att träna, koppla av i bastun eller varför inte ta ett dopp i deras utomhuspool?


Parkering

På Arlanda flygplats finns det mängder av parkeringsmöjligheter att välja mellan. Inomhus är det närmast till P-Sky City och utomhus P46 vid terminal 4.

Länk till Swedavias hemsida för parkering på Arlanda flygplats, här

Clarion Hotel Arlanda

Tel 08-444 18 00, Tornvägen 2, 190 60, Stockholm-Arlanda


Tillbaka till startsida BegBil-19!