Nu är det bara en handfull platser kvar på BegBil-19! Johan Wredström från data- och analysföretaget Carfax är en av talarna den 7-8 november på Clarion Hotel Arlanda.

Johan, som är affärsutvecklare på företaget, kommer att tala om fusk primärt kopplad till begbilsaffären, samt vad Carfax kan hjälpa till med som leverantör av detaljerad fordonsdata i förebyggande syfte.

– Mycket kommer att kretsa kring om vad som kommer upp på vår radar tack vare vår omfattande statistik. Den stora frågan är ifall man kan känna sig helt trygg i sin nuvarande inbytesprocess, inleder Johan Wredström och fortsätter:

– Vår data verifierar att bilens identitet och modell är korrekt, samt varnar för riskfaktorer som omfattas bland annat av potentiellt mätarfusk, skada, olycka, tidigare stulen eller inlöst. Jag kommer även att visa en del alarmerande statistik och exempel som styrker detta.

Johan Wredström, Carfax

Johan berättar vidare att affärerna rullar på bra i Sverige för Carfax.

– Detta beror troligen på en kombination av att handlarna börjat förstå nyttan av att kontrollera dolda risker redan vid inbytet och ökat antal ”leads” som våra kostnadsfria rapporter i annons genererar, det ingår i vårt Dealer Advantage Program, hos de flesta annonssajterna.

Enligt Johan Wredström ligger Carfax styrka i att de har en mängd egna källor samt en lång och omfattande historik av data även från andra Europeiska länder och USA.

Data  vilken de sedan aggregerar till fordonsrapporter med hög tillförlitlighet som bidrar till ökat förtroende, transparens och pålitlighet för både bilhandlare och konsument.

BegBil-19

Data för en tryggare begaffär – BegBil-19

Nu är det bara en handfull platser kvar på BegBil-19! Johan Wredström från data- och analysföretaget Carfax är...

Läs mer

Vroom ger marknadsinformation på BegBil-19

Håll koll på din marknad! Det är det främsta tipset till bilhandlare från Bertil Abrahamsson, vd...

Läs mer

Snart dags för årets begagnatdagar, BegBil-19

Programmet för BegBil-19 är satt. 7-8 november är det dags för årets stora MRF-event inom bilhandel,...

Läs mer
Visa alla