MRF Kalkyl för att beräkna debiteringsfaktor

Att beräkna timdebitering blir allt enklare. Med MRFs nya kalkylprogram tar ni kontrollen över ersättningsnivån innan ni skriver på avtal med försäkringsbolagen eller för garantiersättning.

Ni lägger in uppgifter, programmet fördelar kostnader och visar resultat för respektive avdelning. Gör du en förändring av ersättningen visar programmet direkt ditt nya resultat i procent, kronor och grafer. Programmet delar upp kostnader och avskrivningar helt enligt er fördelningsmall. Resultatet visas med siffror och grafer samt timdebitering och kostnader för respektive avdelning.

MRF Kalkylprogram hanterar även en generell löneförändring, ni behöver inte ändra för varje anställd. Programmet hanterar förändring av ersättningsnivå från försäkringsbolagen eller garantiersättning.

All information och rättigheter att se kalkylen lagras centralt och självklart är det bara ni som har tillgång till er information. Systemet är webbaserat, ingen installation eller uppdatering krävs. Jobba i datorn, surfplattan eller i mobilen, ni väljer själva. Systemet fungerar i alla miljöer. Ingen utbildning behövs för att få kontroll på er timdebitering. Hjälptexter och instruktioner finns direkt i systemet.

Beställ MRF Kalkylprogram i MRFs webshop

Dela via mail

Bilplast

Kurser online i Kemiska arbetsmiljörisker

MRF arrangerar nu utbildningen i ”Kemiska arbetsmiljörisker” AFS 2014:43 (även kallad härdplastutbildning) som webbkurs där du...

Läs mer

Passa på att utbilda

MRFs kurser i bilplastteknik respektive elsäkerhet hos BoJo rullar på enligt plan. – Att vi kan...

Läs mer

Cabas och Fortnox nya i MRF VIM

Ett helt nytt och toppmodernt MRF VIM, Verkstaden i Molnet, är runt hörnet. – Inom en...

Läs mer
Visa alla