MRF Kalkyl för att beräkna debiteringsfaktor

Att beräkna timdebitering blir allt enklare. Med MRFs nya kalkylprogram tar ni kontrollen över ersättningsnivån innan ni skriver på avtal med försäkringsbolagen eller för garantiersättning.

Ni lägger in uppgifter, programmet fördelar kostnader och visar resultat för respektive avdelning. Gör du en förändring av ersättningen visar programmet direkt ditt nya resultat i procent, kronor och grafer. Programmet delar upp kostnader och avskrivningar helt enligt er fördelningsmall. Resultatet visas med siffror och grafer samt timdebitering och kostnader för respektive avdelning.

MRF Kalkylprogram hanterar även en generell löneförändring, ni behöver inte ändra för varje anställd. Programmet hanterar förändring av ersättningsnivå från försäkringsbolagen eller garantiersättning.

All information och rättigheter att se kalkylen lagras centralt och självklart är det bara ni som har tillgång till er information. Systemet är webbaserat, ingen installation eller uppdatering krävs. Jobba i datorn, surfplattan eller i mobilen, ni väljer själva. Systemet fungerar i alla miljöer. Ingen utbildning behövs för att få kontroll på er timdebitering. Hjälptexter och instruktioner finns direkt i systemet.

Beställ MRF Kalkylprogram i MRFs webshop

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla