”The Mobility World”, är temat för den 67 IAA-mässan för kommersiella fordon som arrangeras i tyska Hannover 20-27 september. Bakom temat finns underrubriker som hur den kommersiella trafiken kan bli grönare, ännu effektivare och smartare. Naturligtvis ligger megatrender som uppkopplade fordon, smarta och hållbara transportsystem samt e-mobilitet till grund för dessa.

”The Mobility World”, är temat för den 67 IAA-mässan för kommersiella fordon som arrangeras i tyska Hannover 20-27 september. Bakom temat finns underrubriker som hur den kommersiella trafiken kan bli grönare, ännu effektivare och smartare. Naturligtvis ligger megatrender som uppkopplade fordon, smarta och hållbara transportsystem samt e-mobilitet till grund för dessa.

IAA är världens största ”lastbilsmässa”. Förra gången som den arrangerades, 2016, deltog över 2000 utställare som tillsammans hade över 300 världspremiärer för produkter och tjänster. Över 250 000 personer besökte mässan den gången.

Intressant med IAA är att mässan spänner över ett mycket brett område och gifter samman automotiveindustri, motorbransch och logistikbransch. Detta ger utrymme åt inte bara tillverkare, leverantörer, distributörer utan även åt aktörer verksamma inom disruptiva affärsmodeller och fritänkare med inriktning på hållbar transporter och logistik.

Mässan arrangeras 20-27 september i Hannover, Tyskland.

Tunga fordon

“Tunga fordon” höjer årets prognos med 5%

Styrelsen för Tunga fordon har beslutat om att höja prognosen för året från 5 700 fordon...

Läs mer

BM bromsprovare på väg mot lösning

Det håller på att bli rätsida på bromsprovarna för tunga fordon från danska BM som haft...

Läs mer

Godkänd Bilverkstad

Godkänd Bilverkstad kommer säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt att kräva av en fordonsverkstad. Alla...

Läs mer
Visa alla