Wayke är en modern, digital plattform för att köpa och sälja främst begagnade bilar i Sverige. Framtagen för att svara på köparnas och säljarnas önskemål om tillgänglighet och tjänster. Snabbare, smartare och skapad av branschen, för branschen, med alla som vinnare då Wayke bygger på branschens samlade kunskap om bilar, bilförsäljning och kundernas behov.

Wayke är ett unikt samarbetsprojekt inom branschen och med stöd av MRF drivs Wayke. Till sin hjälp har man kopplat kompetens inom tech, startup och marknad för att ta fram en modern plattform. Wayke ger långsiktigt bilhandeln förutsättningar att säkra tillgången till kunddata och att bygga en relation med kunden även utanför bilhallen.
Wayke finansieras via Föreningen Svensk Bilhandel, en organisation bestående av bilhandlarna inom MRF.


Det går bra för Wayke!


Roadshow och avtalssignering

Under vårens roadshow körde vi 970 mil, besökte 24 städer och träffade 1000 personer. Vi har per månadsskiftet juni/juli signerat avtal med 230 företag med över 400 filialer och det är bara början. Redan nu har vi en kritisk massa som kommer att fylla wayke.se med fordon.

Läs mer och ansök på wayke.se


Tommy Letzén om Wayke

Tommy Letzén, VD för Motorbranschens Riksförbund (MRF), berättar om varför MRF står bakom Wayke och varför en egen digital plattform är viktigt för branschen i stort.

 

 

 

Bilhandel

Svenskar om bilen

Sverige behöver bilen, det är ett faktum. Utan bilen skulle vi inte få ihop livspusslet eller...

Läs mer

Nuläget på bilmarknaden

Rekord i juni och för 1:a halvåret! Vi ser fortsatt rekordvolymer för personbilar och transportbilar i...

Läs mer

Kamux väljer MRF

Glädjande har Kamux valt att gå med i MRF. Kamux är med sina 9 Begagnatbilanläggningar ett...

Läs mer
Visa alla