Storsatsning av MRF på Autogloben

Autogloben är en storsatsning från MRFs sida. 31 januari till 1 februari arrangeras Autogloben i Stockholm Globe Arena av Svenska Mässan där MRF är medarrangör samt håller i ett stort öppet seminarieprogram. I anslutning till mässdagarna, den 2 februari, arrangerar MRF sin årliga Plast-, lack- & skadekonferens som nu är fullbokad.
Seminarier Scenprogram Kör banrace i vår monter A49 Vinn fina priser

När Autogloben arrangerades 2016 kom 3 000 personer från 1 200 olika verksamheter/driftställen i första hand från Storstockholm/Mälardalen. MRFs kunskapsspridande och öppna och kostnadsfria branschseminarier lockade då fullt hus. Läs hela seminarieprogrammet här

Kika på klippet här

 

Registrera dig och få entrébiljett

Här registrerar du dig för en biljett – det är gratis entré för branschfolk – Klicka här för biljett


MRFs öppna seminarier & egen monter

Joachim Due-Boje modererar även denna gång på Autogloben.

Nu är det dags för ny mässa i Globen och därmed nya tag från MRFs sida. Även denna gång är MRF samarbetspartner och ansvarig för bland annat seminarieprogrammet.

– Vi är klara med förberedelserna till montern och känner oss mycket nöjda med seminarieprogrammen. Vårt mässdeltagande har under de senaste åren vuxit och vi känner att vi är en given aktör bland övriga verkstadsleverantörer. Som tidigare år delar MRF monter med KBV, och besökarna kommer till oss med alla möjliga branschfrågor. Säg att vår monter brukar fungera som en liten ”piazza” på mässgolvet. Det är så vi vill ha det, säger MRFs projektledare Henric Widén och fortsätter:

– Nytt för 2018 är att den stora scenen ligger på mässgolvet i stället för i en lokal vid sidan av. Vi har ett utökat seminarieprogram jämfört med 2016. Fyra intressanta programpunkter per dag á 40 minuter. Där emellan intervjuar MRFs moderator, Joachim Due-Boje aktuella branschprofiler. Här finns verkligen något för varje besökare att ta del av.

För den som kan hålla gasen finns det fina priser att vinna! Välkomna till MRF:s och KBV:s monter A49, hälsar Henric Widén.


 MRFs Plast- lack- & skadekonferens – Fullbokat!

Prisutdelning på Lack- & skadekonferensen 2017

Direkt efter Autogloben, fredag 2 februari, arrangerar MRF sin årliga Plast-, Lack- och Skadekonferens. Intresset är rekordstort med 300 anmälda och därmed fullsatt.

Även den avslutande bankettmiddagen – på fredagskvällen med prisutdelningen av årets branschföretag och bästa försäkringsbolag i MRFs Försäkringsbolagsenkät 2017 – är också en succé. Idag är över 210 anmälda! Besök vår monter A49 på Autogloben och få 10% rabatt på konferensavgiften.

Jan Olvenmo, ansvarig för lack- & sakdesektionen berättar att de nominerade till de olika priserna för verkstäder kommer att presenteras inom kort. Läs programmet för MRFs Plast-, lack- & skadekonferens här


Registrera dig och få entrébiljett

Här registrerar du dig för en biljett – det är gratis entré för branschfolk – Klicka här för biljett

Varmt välkomna!

Dela via mail

Bilplast

MRFs försäkringsbolagsenkät – presentation 20 februari

Lack- och skadeföretagen har sagt sitt om affärsrelationen med de betydelsefulla kunder som försäkringsbolagen är. Resultatet...

Läs mer

Bumper – bildelar blir exklusiva möbler

I ett helt unikt projekt omvandlas plast från bilens stötfångare till exklusiva stolar och bord. Uttjänta...

Läs mer

MRFs vd har ordet

MRFs vd Tommy Letzén har ordet.

Vart är vi på väg? Lika mycket som det är en koppling till ett känt TV-program lika mycket är frågan kopplad till osäkerhet och förändring i omvärlden. Kanske med en travestering om att det är på väg.

Visa alla